laatst gewijzigd op: 11/03/2020

Een app voor je uitgaven waar je bank mee samenwerkt?

Hallo,

 

ik heb ooit een Nederlandse gratis app gedownload, waar je rechtstreeks via je bank je uittreksels in kon importeren en deze zo toewijzen aan in- en uitgaven, vaste, variabele of eenmalige kosten,... sommige Belgische grootbanken stonden er ook tussen, maar ik ben klant bij Crelan en die stond er toen (ongeveer 1 jaar geleden nog niet tussen) Het voordeel was dat alles via download automatisch werkte. Ik ben de naam van de app kwijt. Weet er iemand een Belgische app waar je deze mogelijkheid ook hebt en vooral waar je ook je gevens van een coöperatieve bank zoals Crelan kan integreren? Misschien bestaat dit reeds ondertussen?

Dank voor jullie input!

User name

Deelnemen aan de discussie

Deel je mening of stel je vraag in de groep Geld van onze community Geld & verzekeringen .

reacties

User name Moderator
17/01/2020
Bertrand | Moderator

Goeie vraag ! We hebben ze alvast doorgestuurd naar onze specialist en komen er volgende week op terug. ^Bertrand

User name
11/03/2020
ROBIN KOOL , Gereageerd:

Is die app al gevonden? Want er staat dat Test Aankoop er volgende week zou op terug komen en de vraag is gesteld in januari. Het is nu al maart.

User name
11/03/2020
ROBIN KOOL

En wat is de naam van die Nederlandse app? Lijkt me zeer interessant. Alvast bedankt.

User name Moderator
11/03/2020
An | Moderator , Gereageerd:

In België heeft deze applicatie ‘Isabel’. Daarmee kan men alle bankuitgaven makkelijk boekhoudkundig verwerken via Coda bestanden. Alle Belgische banken kunnen toegevoegd worden. Maar deze toepassing is niet gratis. De kosten hangen af van het aantal banken dat toegevoegd wordt.