laatst gewijzigd op: 19/01/2020

Budget beheren app

Hallo

Ik ben op zoek naar een app waarmee ik gemakkelijk mijn budget kan beheren. Momenteel gebruik ik een Google spreadsheet met daarin inkomsten en uitgaven per categorie. Dit is flexibel maar niet gebruiksvriendelijk. Mijn doel is om een beter beeld te krijgen van mij uitgaven zodat ik bewuster kan sparen.

Iemand voorstellen?

Alvast bedankt

Doe mee

Je vindt onze community leuk en wil graag je ervaring delen? 
Een account aanmaken is zo gebeurd.

Meld je aan of registreer je gratis

reacties

User name
PETER DHONDT
13/12/2019

Ik gebruik nu 1 jaar het simpel huishoudboekje Office 365 en met wat tweaks beantwoord het aan mijn behoeften. Gratis te downloaden.

User name
CAROLINE VLAEMINCK
13/12/2019

Ynab! Werd eens in een Facebook groepje waar ik in zit gevraagd aan de andere leden en de reacties waren unaniem! Ik moet er zelf net mee starten dus ik kan je geen persoonlijke ervaringen geven.

User name
Mv
14/12/2019

"if you have an Amazon Echo, your budget will even talk to you" En Amazon die over de gegevens van je geldzaken bezit"....

User name
Sajoscha
17/12/2019

What she said! Het enveloppen systeem werkt voor mij het beste en maakt me echt bewust van lopende en komende uitgaven!

User name
Mv
14/12/2019

Ik heb deze ochtend de app 1money aangekocht voor Android. Layout ziet er goed uit. Alsnog geen ervaring met het gebruik ervan..

User name
Mv
14/12/2019

Dark/light mode. Betaalde versie tijdelijk veel goedkoper voor lifetime. App taal bezit vele keuzes, waaronder Nederlands.

User name
DIANE LEYS
09/01/2020

Ik gebruik al 3 jaar Expense Manager gratis te downloaden via PlayStore.
Je kan bank-, cash- of spaarrekeningen ingeven en uw uitgaven toewijzen aan een categorie en subcategorie die je zelf kan aanmaken. De app zelf is wel Engels, maar al uw categorieën kan je gewoon in nederlands ingeven natuurlijk.

User name
JOHAN PLETINCX
09/01/2020

Ik heb zelf in Google drive een spreadsheet gemaakt met verschillende tabbladen waarin ik alles netjes bij hou. Ik heb een oplijsting gemaakt van alle vaste wederkerende uitgaven en inkomsten en op basis daarvan budgetten gemaakt. Mijn inkomsten en uitgaven zet ik af tegen die budgetten. Zo heb ik een volledig zicht op alles en leef ik geruster.

User name
KEN DE WACHTER
10/01/2020

Mijn vrouw en ik gebruiken al een jaar de app Spendee (https://www.spendee.com/). De gratis versie is al ruim voldoende. Je kan categorieën gebruiken om je uitgaven en inkomsten te ordenen, en je krijgt erg duidelijke overzichten. Het is ook bijzonder makkelijk in gebruik!

User name
YVO VANELDEREN
19/01/2020

ik heb diverse programma's vergeleken, en gebruik sinds enkele jaren penningmeester.net. Je kan er automatisch je bankuittreksels in downnloaden en laten verwerken, enkel kasgegevens nog invullen en klaar. En voor de prijs ong. 18 euro per jaar moet je het niet laten