laatst gewijzigd op: 28/02/2020

Budget beheren app

Hallo

Ik ben op zoek naar een app waarmee ik gemakkelijk mijn budget kan beheren. Momenteel gebruik ik een Google spreadsheet met daarin inkomsten en uitgaven per categorie. Dit is flexibel maar niet gebruiksvriendelijk. Mijn doel is om een beter beeld te krijgen van mij uitgaven zodat ik bewuster kan sparen.

Iemand voorstellen?

Alvast bedankt

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

reacties

User name
13/12/2019
PETER DHONDT

Ik gebruik nu 1 jaar het simpel huishoudboekje Office 365 en met wat tweaks beantwoord het aan mijn behoeften. Gratis te downloaden.

User name
13/12/2019
CAROLINE VLAEMINCK

Ynab! Werd eens in een Facebook groepje waar ik in zit gevraagd aan de andere leden en de reacties waren unaniem! Ik moet er zelf net mee starten dus ik kan je geen persoonlijke ervaringen geven.

User name
14/12/2019
Mv , Gereageerd:

"if you have an Amazon Echo, your budget will even talk to you" En Amazon die over de gegevens van je geldzaken bezit"....

User name
17/12/2019
Sajoscha , Gereageerd:

What she said! Het enveloppen systeem werkt voor mij het beste en maakt me echt bewust van lopende en komende uitgaven!

User name
14/12/2019
Mv

Ik heb deze ochtend de app 1money aangekocht voor Android. Layout ziet er goed uit. Alsnog geen ervaring met het gebruik ervan..

User name
14/12/2019
Mv , Gereageerd:

Dark/light mode. Betaalde versie tijdelijk veel goedkoper voor lifetime. App taal bezit vele keuzes, waaronder Nederlands.

User name
09/01/2020
DIANE LEYS

Ik gebruik al 3 jaar Expense Manager gratis te downloaden via PlayStore.
Je kan bank-, cash- of spaarrekeningen ingeven en uw uitgaven toewijzen aan een categorie en subcategorie die je zelf kan aanmaken. De app zelf is wel Engels, maar al uw categorieën kan je gewoon in nederlands ingeven natuurlijk.

User name
09/01/2020
JOHAN PLETINCX

Ik heb zelf in Google drive een spreadsheet gemaakt met verschillende tabbladen waarin ik alles netjes bij hou. Ik heb een oplijsting gemaakt van alle vaste wederkerende uitgaven en inkomsten en op basis daarvan budgetten gemaakt. Mijn inkomsten en uitgaven zet ik af tegen die budgetten. Zo heb ik een volledig zicht op alles en leef ik geruster.

User name
10/01/2020
KEN DE WACHTER

Mijn vrouw en ik gebruiken al een jaar de app Spendee (https://www.spendee.com/). De gratis versie is al ruim voldoende. Je kan categorieën gebruiken om je uitgaven en inkomsten te ordenen, en je krijgt erg duidelijke overzichten. Het is ook bijzonder makkelijk in gebruik!

User name
19/01/2020
YVO VANELDEREN

ik heb diverse programma's vergeleken, en gebruik sinds enkele jaren penningmeester.net. Je kan er automatisch je bankuittreksels in downnloaden en laten verwerken, enkel kasgegevens nog invullen en klaar. En voor de prijs ong. 18 euro per jaar moet je het niet laten

User name
18/02/2020
hg second , Gereageerd:

nice

User name
18/02/2020
HANS GILLIS &h1 , Gereageerd:

very nice

User name
18/02/2020
HANS GILLIS , Gereageerd:

heel nice

User name
27/02/2020
MIREILLE VAN SCHIL

De app Buddy (voor apple users) Moneon, mijn huishoudboek, spendee en budgetplanner.be MAAR weet niet welke app het makkelijkste is om bij te houden Nog iemand ervaring ?

User name
28/02/2020
YVO VANELDEREN

ja www.penningmeester.net/
ik gebruik dit al verschillende jaren : je kan al je bankuittreksels automatisch inladen en verwerken, enkel nog je cash uitgaven manueel ingeven. Ik heb verschillende programma's getest en dit is fantastisch, voor de jaarlijkse bijdrage moet je het zeker niet laten

User name Moderator
28/02/2020
An | Moderator , Gereageerd:

Bedankt voor jullie getuigenissen ! Er is door Test Aankoop nog geen vergelijkende studie gedaan betreffende apps voor budgetbeheer maar jullie input is zeer interessant en de info wordt sowieso door ons opgepikt. ^An