laatst gewijzigd op: 17/01/2021

Ben je tevreden over je bank?

Wij peilden bij 8 100 abonnees naar hoe tevreden ze over het algemeen genomen waren over hun bank. Op het vlak van de transparantie van de info, de kosten, de klantenservice en het internetbankieren. Maar ook op het vlak van de producten die ze er hebben: zichtrekening, spaarrekening, kredietkaart, hypotheeklening en persoonlijke leningen.

De vier grote banken scoren allesbehalve goed. 

Lees meer https://www.test-aankoop.be/geld/betalen/nieuws/klantentevredenheid-banken

Wat denk je hierover? Ben je van plan om van bank te veranderen?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

9 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/01/2021

Tijd om te kiezen voor een faire en etische bank, ik heb mijn newb-keuze al gemaakt, en de 'grootbanken' de deur gewezen.

Meld je aan om toegang te krijgen.

28/04/2020

ik wil het volgende zeggen over ING? Ik heb mijn klacht schriftelijk ingediend tegen hen, zij beloven direkt te antwoonden met resultaat dat ze het niet doen. Gaat niet eens over mij, wel over een cliënt die nog altijd haar cheque niet heeft gekregen. Heb die vorige week donderdag in hun brievenbus gestoken. Client wacht al een maand om eten te kopen en kan huishuur niet betalen omdat ING het vertikt om antwoord te geven. Terwijl andere kantoren zoals KBC en Bpost je wel te woord staan in deze Corona tijden. Van een service gesproken bij ING

Meld je aan om toegang te krijgen.

19/12/2019

Sinds geruime tijd vraagt ING voor zijn gebruikers bij een niet uitgevoerde maandelijkse opdracht of een niet uitgevoerde dommicilering 7,21€ (btw inbegrepen) per stuk! Ik ben werkloos en maandelijkse alle rekeningen op tijd kunnen betalen is niet altijd evident. Ik heb ongeveer een 6 domiciliëringen en 3 lopende opdrachten. Tel maar eens na hoeveel mij die 'gratis' rekening per maand kan kosten. Vergeet niet dat men daarna ook nog een de herinneringskosten aan de maatschappij zelf moet betalen als de rekening niet op tijd was betaald. Het is de mensen de armoede injagen gewoonweg. Niet te begrijpen dat de ene maatschappij nu wettelijk verplicht is om een eerst verwittiging gratis te versturen, maar dat een bank dan voluit van de gelegenheid kan en mag profiteren. Zo'n regeling zou voor elk bedrijf verplicht moeten zijn. Vele buitenlandse rekeningen zijn veel goedkoper, efficiënter, je krijgt meer waar voor je geld en rekenen veel minder kosten aan, of je krijgt er nog een verzekering bovenop. Wat lopen de Belgische banken op dit gebied serieus achter.

Meld je aan om toegang te krijgen.

28/09/2019

bnp Paribas denkt alleen aan hun eigen niet aan de klant . vooral hun eigen producten verkopen alst maar in hun kraam past. Heb er jaren een goede zaakwaarnemer gehad die ook zorgde dat de klant goed af was en u niet forceerde.

Meld je aan om toegang te krijgen.

24/09/2019

ING slechtste bank ooit geen goede service en zeker al niet vriendelijk hebben al 2x grote fout gemaakt

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/01/2021
, Gereageerd:

Na 3 mdn bij ING (Recordbank werd overgenomen door ING), ben ik al veranderd van bank, geen grootbank, maar een kleine Belgische speler, heb nu steeds een appeltje voor de ........

Meld je aan om toegang te krijgen.

12/09/2019

BNP Paribas Fortis ontgoochelt me steeds meer. Ik weet dat het niet beter is bij KBC, ING en Belfius. De rendementen zijn quasi nul en de enige die iets verdienen aan je geld zijn de banken... 1 miljard op 6 maand? Is dit nog verantwoord in een tijd dat je eigen spaarcentjes steeds maar minder waard worden?

Meld je aan om toegang te krijgen.

03/10/2019
, Gereageerd:

Ik ben ook klant geweest bij Fortis, ING, Belfius, nu bij KBC, van de laatste heb ik echt geen klagen van , de 3 andere zijn niet waard dat ze geld verdienen, Belfius is nog de ergste, ze bedriegen je , ze liegen ook nog echt, om er mee weg te komen, dat je als kantoorhouder van een bank gaat liegen is gewoon erover, ronduit schandalig.

Meld je aan om toegang te krijgen.

11/09/2019

fortis is zeer agressief, bijna dwingend om zaken die je niet wil toch te verkrijgen, hoge kosten ook onnodige !!!