laatst gewijzigd op: 12/10/2021

Kruidvatactie beloont vervuiler

In november 2020 contacteerde ik de klantendienst van Kruidvat omdat ik als klant niet opgezet ben met hun handzeepactie. Regelmatig bieden ze 4 pompflesjes huismerk handzeep (0,5 liter per flesje) aan voor 3 euro  De navulverpakking (1 liter) staat echter niet in promotie. Die blijft 1,99 euro per liter. Wie investeert in plastic door telkens 4 flesjes te kopen, betaalt slechts 1,50 euro per liter.

De klantendienst leek toen erg begaan met mijn vraag en toonde alle begrip. De opmerking zou doorgegeven worden aan de leverancier, en zeker worden opgevolgd. Maar 5 maanden later is er niets veranderd: de actie is er nog steeds. Ik heb de klantendienst terug gecontacteerd maar daar lijkt niet veel animo. Ik kreeg wat holle frasen als: 'wij nemen dit mee in onze evaluatie'. 

Hoe moeilijk kan het zijn? Dan zoek je toch gewoon een leverancier die wél bereid is te investeren in duurzame promoties? Of zie ik dat allemaal te simpel?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

12/10/2021

Enkele weken geleden heb ik van de Kruidvat handzeep zo'n 3 grote literflessen gekocht voor €3. Dus ik denk dat ze er zeker werk van gemaakt hebben. Dus het loont wel degelijk om te reageren op hun reclame.