laatst gewijzigd op: 04/08/2021

Mijn ervaringen met het PLF formulier

We kwamen met 4 met de auto terug uit uit een camping in Frankrijk (Gard). Op aanraden vul ik de avond VOOR vertrek een PLF formulier in. Ook weer op aanraden kom ik on-line terecht op wat jullie de papieren versie noemen, wat eigenlijk een pdf document is. Ik vul dit in naar best vermogen (in de bar van de camping bij slechte verlichting na ons laatste restaurantbezoek). Ik merk wel dat op dat formulier staat dat bij reizen met de auto (=/ viegtuig of bus enz) de PLF ingevuld moet worden NA aankomst. Ik maak wel de fout enkel als locatie het stadje waar we verbleven in te vullen. Er staat geen veld voor 'land' of 'regio', maar blijkbaar had ik dat moeten opgeven als vakantie verblijfplaats. Ok, ik stuurde de 4 formulieren op naar het mailadres op het formulier vermeld.Achteraf blijkt dat ik dit nog had moeten dateren en tekenen wat met een digitale handtekening had moeten gebeuren, en dat voor de 4 personen. Daarvoor heb je een cardreader nodig die ik op camping natuurlijk niet meeneem.

Mogelijk is dat de reden waarrom ik geen enkele reactie heb gekregen.

Bij thuiskomst hebben we ons alle 4 willen laten testen, ook weer op aanraden. Drie personen werden wel getest en zijn ondertussen negatief bevonden. Ikzelf ben niet getest omdat degene die zou moeten de test doen zei dat het in mijn geval niet nodig was omdat ik 2x gevaccineerd was. Maar dat geldt ook voor de 2 andere personen. Het bleek af te hangen bij wie we binnen konden om de test te doen (linkse deur wel rechtse deur niet).

Mogelijk is er wat twijfel wanneer de regio veranderd is van oranje naar rode zone. Dat kon zowat tijdens onze reis zijn.

 

 

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

reacties

Wees de eerste om te reageren