laatst gewijzigd op: 20/03/2021

Annulaties Ryanair 2020

Weet er iemand al wat meer over de terugbetalingen van Ryanair ik had een reis vorige jaar in April en had mijn vliegtickets bij Ryanair genomen maar nog altijd niets gehoord van Ryanair of Testaankoop hopelijk weet er iemand wat meer? 

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/03/2021

Beste, wij kregen onze voucher terugbetaald maar wij hadden ook een parkeerplaats gereserveerd. Ryanparking with parkcloud heeft ons verzekerd dat Ryanair ook dit ging terugbetalen, reeds vorig jaar werd dit gemeld maar dit is niet het geval. Via hun refundformulier kunnen wij geen terugbetaling aanvragen want het reserveringsnummer wordt niet aanvaard. Wat kunnen wij verder doen?

Meld je aan om toegang te krijgen.

28/01/2021

Beste Joyce, best kan je hiervoor met ons contact opnemen zodat wij dit even kunnen checken, Ryanair is al met terugbetalingen begonnen maar uiteraard is er nog een lange weg te gaan. Had je ons reisformulier 'terugbetaling reizen' ingevuld? Dan heb je van ons een inschrijvingsnummer gekregen, hou dat dan bij de hand. Je kan ons bereiken via het nummer van de consumentendienst: 02/542.32.32 (elke werkdag tot 17u, vrijdag tot 16u). Mvg, ^An