laatst gewijzigd op: 09/06/2020

annulatie vliegtickets tui 03/07/2020

Ik heb een vliegticket geboekt naar spanje van zodra er zekerheid was dat de grenzen opengingen. Vandaag 09/06 krijg ik de gekende mail dat de vluchten geannulleerd zijn vanwege de coronaproblemen en dat ik een voucher krijg ter compensatie.

Waarom heeft Tui mij de mogelijkheid gegeven om vluchten te boeken?

Waarom kan Tui de vluchten zomaar annuleren zonder dat er een invliegverbod is naar Spanje?

Ik heb ondertussen ook al vouchers liggen van een andere luchtvaartmaatschappij. Die vouchers zijn in mijn ogen frauduleus omdat de kostprijs van een vliegticket heel variabel is. De volgende keer dat ik kan boeken zouden de prijzen gortig kunnen zijn en ben ik verplicht om een serieuze meerkost te betalen. Ze verplichten mij ook om binnen het jaar opnieuw te boeken, precies of iedereen zomaar de tijd heeft om op vakantie te gaan wanneer ze willen. Ik meen mij trouwens te herinneren dat dit volledig tegen de Europese wetgeving is? Waarom kan dit zomaar?

 

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :
Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

09/06/2020
Nuttig

Hallo Koen, als je wil weten wat je in jouw geval kan doen kan je best even contact met ons opnemen via het gratis nummer 080029510, mijn collega's zullen je graag verder helpen met het nodige advies ! ^An

Meld je aan om toegang te krijgen.

09/06/2020
, Gereageerd:

bedankt