laatst gewijzigd op: 12/12/2019

Terugbetaling geschenkbonnen Neckermann

Ik verneem dat geschenkbonnen van Neckermann niet terugbetaald worden door het Garantiefonds, omdat zij niet beschouwd worden als een voorschot op een reis.  Dit is toch echt flauwe kul.  Wat anders zou een geschenkbon kunnen zijn dan als een voorschot op een te bestellen reis.

Wij hebben voor ons jubileum van 50 jaar huwelijk ongeveer 1000 euro aan geschenkbonnen ontvangen.  Toen we de raad kregen om deze snel in te ruilen met een willekeurige bestelling bij Neckermann waren we op reis in het buitenland, en konden dit dus niet doen.  Toen we terug in België waren was het te laat.  Diegenen die ofwel door omstandigheden niet tijdig konden bestellen, of zij die minder snel assertief reageren, zijn de slachtoffers van wat ik een goedkope verzekeringstruc mag noemen.

Ik zal zekr niet de enige zijn die met dit probleem zit.  Er zijn allicht honderden personen die hun geschenkbon niet meer kunnen te waarde maken.

Is het absoluut onmogelijk om nog iets te doen ?  Zo ja, wat ?

C. De Cauwer

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

12/12/2019

Hallo,

GFG beweert effectief dat ze de cadeaubonnen niet verstoren.

Maar we moeten het nog steeds proberen bij GFG, kunt u ons uw bestand sturen via ons contactformulier dat u vindt via de volgende link:
www.test-aankoop.be/klagen ^Pol