laatst gewijzigd op: 25/11/2020

Extra warm water systeem nodig?

Onze woning wordt verwarmd op stookolie, met een brander van het oude type. De brander werd 2 jaar geleden vernieuwd, maar we plaatsten geen hoogrendementsketel. Het warm water wordt opgeslagen in een boiler, die ouder is dan 18 jaar. Gedurende de zomermaanden blijft de ketel gewoon doordraaien, de temperatuur van het warm water wordt weliswaar wat lager gezet. Ik vroeg me af of investeren in een extra systeem financieel interessant zou kunnen zijn? En zo ja, welk systeem? 

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

3 reacties

sorteer op :
Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

22/10/2020
Nuttig

In de modulle zou ook de mogelijkheid moeten kunnen genomen worden dat je zonnepanelen hebt liggen en de grote ervan om dan te kunne' zien welke dan het voordeligste is gas of stroom.

Meld je aan om toegang te krijgen.

25/11/2020
, Gereageerd:

Beste David, bedankt voor je feedback in verband met onze energievergelijker, Ik heb je opmerkingen alvast intern doorgestuurd naar de betrokken dienst zodat zij hiermee kunnen rekening houden. Aarzel ook niet om onze Energielijn te contacteren voor een gepersonaliseerd advies, je kan ons bereiken op het nummer 02 542 33 86 (elke werkdag tot 17u, vrijdag tot 16u). We helpen je graag verder ! :) ^An

Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

22/10/2018
Nuttig

Goeiedag,

Dank u voor uw post. U mag inderdaad een warmtepompboiler plaatsen,wat uiteraard ook goed is voor het milieu. Maar op financieel gebied zal u jammer genoeg geen verschil merken.

Mvg