laatst gewijzigd op: 06/04/2021

Betrouwbaarheid rekemodule

Ik heb weinig vertrouwen in de betrouwbaarheid van de rekenmodule: 1 persoon die 120 l water per dag gebruikt geeft een besparing van EUR 4,61; 4 personen die 30 l per persoon per dag gebruiken (dus samen 120 l) geeft een besparing van EUR 51,61. Volgens mij zou dit dezelfde besparing moeten opleveren.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/04/2021

De laatste maanden maakt er ook iets lawaai in onze ventilatie (nieuwbouw 5 jaar geleden). Soms slaat het aan en een paar uur later weer uit. Het geluid wordt versterkt in de buizen en waar er verse lucht uitkomt, komt ook het lawaai eruit. De technieker is hiervoor al 2 keer langsgeweest en hij weet het ook niet.

Meld je aan om toegang te krijgen.

05/03/2015

Beste Willy,

Dit komt inderdaad verwarrend over. We zijn binnen Test-Aankoop een oplossing aan het uitwerken om dit duidelijker weer te geven, want de achter de cijfers zitten heel wat meer parameters die in rekening zijn gebracht. Vandaar dat de veronderstelde logica van 4x30 = 120 eigenlijk niet van toepassing is. We bereiden ook een brochure/document voor die duidelijke informatie zal verschaffen hoe alles berekend wordt. Dus nog even geduld graag :-)

Maar het is dus wel zo dat je meer bespaart als je met meer bent.

Groetjes,
Pieter-Jan

Dit project wordt gefinancierd door het onderzoeks-en innovatieprogramma Horizon 2020 van EU, in het kader van de subsidieovereenkomst n° 749402.
De EU is niet verantwoordelijk voor de verstrekte informatie en voor elk gebruik van deze informatie.