laatst gewijzigd op: 15/11/2017

prijsofferte zonnepanelen

Beste gek een prijsofferte binnen te krijgen zonder eigenlijk ooit 1 bezoek vanwege de installateur.Wel steeds bellen om afspraken te maken en die dan annuleren.

 

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

5 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

15/11/2017

Verder volgende gegeven. 8 x solarworld bisun sw 280 . 2240 wp geeft 2279 kWh. SMA sunnyboy 1. Prijs 3996.61 Euro. Komt 1.7 euro per wp ....

Meld je aan om toegang te krijgen.

15/11/2017
, Gereageerd:

Beste Mathieu,

De prijzen binnen groepsaankopen worden bekomen door meerdere installateurs rechtstreeks tegenover elkaar te zetten. Dit proces leidt tot een "lage" prijs; het is immers erg moeilijk voor een installateur om een veiling te winnen indien hij met een prijs komt die boven het marktgemiddelde ligt.
Niets belet installateurs echter, die niet betrokken zijn bij een groepsaankoop, om een prijs aan te bieden die hetzelfde is als in een groepsaankoop om zo klanten te winnen. Gezien de impact van groepsaankopen, wordt het voor een installateur immers moeilijk om met prijzen te komen die veel hoger liggen.

Mvg,
Caroline (Test Aankoop Energie)

Meld je aan om toegang te krijgen.

21/10/2015

Beste Cynthia,

De reden waarom je deze prijsofferte hebt gekregen, is omdat je je hebt ingeschreven op onze groepsaankoop zonnepanelen. Het staat jou volledig vrij wat je met deze offerte wil doen. Normaal gezien zal de vermelde installateur met jou contact opnemen om verder de details (bijv. afspraak bij jou ter plaatse) te bespreken.

Groetjes,
Pieter-Jan
(Test-Aankoop)

Meld je aan om toegang te krijgen.

11/11/2015
, Gereageerd:

Ik had verwacht dat op de prijsofferte van TESTAANKOOP het type van panelen en omvormer zou staan. Zo ontstaat er een referentiekader . Nu tast ik, als leek in het ijle.

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/11/2015
, Gereageerd:

Beste Daniel,

Normaal gezien heb je een aantal weken geleden een geüpdate versie van je prijsvoorstel gekregen, waarin ook het merk van de panelen en de omvormer vermeld staan. Klopt dat?

Groetjes,
Pieter-Jan (Test-Aankoop)