User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

7 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

08/03/2021

ER IS EEN NIEUWE GROEPSAANKOOP GROENE ENERGIE WAARBIJ VLAANDEREN ENGIE NAAR VOOR SCHUIFT. IK HEB MIJ INGESCHREVEN DOCH KAN HOOGSTWAARSCHIJNLIJK NOG VERANDEREN. MIJN HUIDIGE LEVERANCIER IS OOK ENGIE. IK HEB NOG GEEN DIGITALE METER EN HEB HALF NOVEMBER 2020 NOG VOOR 4,2 K ZONNEPANELEN GEÏNSTALLEERD.
WERD HET CONTRACT DAT DAARBIJ HOORT DOOR JULLIE REEDS NAGEZIEN. ER ZIJN IMMERS INJECTIEVERPLICHTINGEN AAN GEKOPPELD. IS DAT ALLEEN VOOR DE MENSEN MET EEN DIGITALE METER EN ZOU DAT MIJN MOGELIJKHEID DAT VOORLOPIG NOG GELDT VOOR DE TERUGDRAAIENDE TELLER BEPERKEN OF IS DIT GEEN ISSUE. DAT IS MIJ NIET DUIDELIJK ? GRAAG UW ANTWOORD.

Meld je aan om toegang te krijgen.

09/03/2021
, Gereageerd:

Ik heb ook meegedaan, en zal naar Engie overstappen.
Als klant van engie kunt u bij engie blijven, maar via de groepsaankoop zodanig dat u het tarief van de groepsaankoop krijg. Voor uw geval met ZP van engie kunt u best eerst contact nemen, ofwel via de provincie, ofwel via de klantenzone van engie.

Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

12/01/2021
Nuttig

Is er een groepsaankoop voor elektriciteit in 2021?

Meld je aan om toegang te krijgen.

12/01/2021
, Gereageerd:

Beste Jean Claude, bedankt voor je interesse ! De groepsaankopen die we momenteel hebben gaan over het installeren van zonnepanelen. Op onze site hebben we ook een energievergelijker waar je een simulatie kan doen om te zien of je nog steeds goed zit bij je huidige energieleverancier. Zo'n berekening is heel simpel en gebaseerd op je jaarverbruik in elektriciteit (de cijfers vind je terug op je afrekening). Ik geef je even de link naar onze energievergelijker mee: https://www.test-aankoop.be/acties/perfectfit . Uiteraard kan je die oefening uitbesteden aan Gaele, da's een externe energiemakelaar waarmee we samenwerken en die voor jou op zoek gaat naar de best mogelijke deal conform de marktprijzen, het is niet echt een groepsaankoop dus, maar een echte groepsaankoop voor elektriciteit doen wij niet. De energievergelijker van Gaele vind je via de link: https://bit.ly/3sd37Hj  . Wij zijn er uiteraard ook nog om je te helpen bij een gepersonaliseerde keuze voor een voordeliger energiecontract, twijfel dus niet om ons te bellen op het rechtstreekse nummer van de Energielijn met je jaarverbruik in de hand : 02 542 33 86 (elke werkdag tot 17u, vrijdag tot 16u). Mvg, ^An 

Meld je aan om toegang te krijgen.

25/01/2019

Hopelijk komt die er al snel.

Meld je aan om toegang te krijgen.

18/01/2019

Hallo Jan,

Er is een nieuwe groepsaankoop voorzien maar we hebben momenteel nog geen exacte datum.

Mvg,

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/01/2021
, Gereageerd:

Voor wie interesse heeft, er is nu een groepsaankoop van West-Vlaanderen.