laatst gewijzigd op: 14/09/2021

Weggooien? Nee, repareren!

Is je toestel kapot of is het object waar je zoveel van houdt stuk? Waarom probeer je het niet te herstellen voordat je je naar de vuilnisbak begeeft?

Het eerste dat je moet doen is natuurlijk controleren of je toestel nog onder de garantie valt. Indien dat het geval is, breng je het zo snel mogelijk terug naar de winkel.

Vaak is het niet zo moeilijk om kapotte apparaten zelf te repareren. De meeste grote merken verkopen reserveonderdelen voor hun apparaten, zelfs voor oudere toestellen.

Heb je noch de tijd, noch de goesting, noch de DIY-microbe? Ben je bang om de situatie erger te maken? Een reparateur inschakelen kan een goede oplossing zijn. Of waarom breng je het niet naar een Repair Café? Die vind je vrijwel in het hele land terug.

Deel hieronder je ervaringen en tips voor het repareren van voorwerpen. Misschien ken je een tutorial of een Youtube-kanaal om de community te helpen?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

reacties

Wees de eerste om te reageren
Dit project wordt gefinancierd door het onderzoeks-en innovatieprogramma Horizon 2020 van EU, in het kader van de subsidieovereenkomst n° 749402.
De EU is niet verantwoordelijk voor de verstrekte informatie en voor elk gebruik van deze informatie.