laatst gewijzigd op: 07/07/2020

Wat is er in mijn leven veranderd sinds Corona?

WIJ ZOEKEN iemand of een gezin die of dat zich anders is gaan verplaatsen tijdens de coronacrisis, en dit nu blijft doen. Ben je vaker gaan fietsen en laat je de wagen geregeld staan? Heb je misschien een nieuwe fiets/bakfiets/racefiets gekocht? Of neem je de fiets i.p.v. de trein? En wil je daarover iets vertellen in onze rubriek Planet? Geef dan zeker een seintje in de reacties hieronder of mail naar  pnies@testaankoop.be

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

07/07/2020

Korte afstanden doen we steeds meer te voet of met de fiets. Zoals de vorige al meld. Reis afgelast, niet terug betaald. Wel voucher. Paar honderd euro kwijt. Verschillende concerten afgelast. Gelukkig (en hopelijk dan wel) gaan die volgend jaar door. Dit jaar op vakantie? Zeker niet. Dit jaar heeft al genoeg gekost, zonder er iets in de plaats gehad te hebben. We hebben deze periode speciaal gelet op de nodige afstand, het veelvuldig ontsmetten, op onze bubbel gelet, het gebruik van onze mondmaskers verstandig gebruikt. En we blijven dit doen zolang als nodig. Winkeleigenaars en dergelijke, die het nu niet zo nauw nemen met de maatregelen, daar gaan we voor passen, altijd. Ik kan geen geld spenderen in een zaak, waar ze geen respect hebben voor de anderen in de samenleving.

Meld je aan om toegang te krijgen.

01/07/2020

Is mijn leven echt anders geworden na Corona? Eigenlijk toch wel. Ik ben een zeer sociaal iemand en geliefd bij vele mensen. De spontane zoen op de wang, de knuffel, een handdruk is er niet meer en doe ik (voorlopig) niet meer. Dit was even wennen en eigenlijk nog steeds. Drukke ruimtes vermijd ik, een mondmasker in een warenhuis zal ik steeds hanteren. Ook ben ik een cultuurliefhebber, toneel, evenementen en dergelijke behoren tot het verleden. Ondanks ik nog zeer veel tickets heb van evenementen die uitgesteld zijn naar een andere datum, durf ik zelfs niet meer heen te gaan. Een terugbetaling is niet aan de orde, daar het om een verplaatsing gaat van datum. Dus betekent honderden euro's kwijt. Ik gedraag mij dus anders dan vroeger. Spontaan ben ik nog steeds, maar zonder enige vorm van aanraking. Ik doe het dan ook voor mijzelf maar ook voor anderen. Je weet nooit dat je dit nog sluipend virus kan krijgen. Mijn hart houd ik reeds vast voor na de zomerperiode.