laatst gewijzigd op: 13/10/2021

Deel je ervaring met je keukenrobot

Test Aankoop test regelmatig keukenrobots, maar we kunnen ze natuurlijk niet allemaal testen.Draag je steentje bij door je mening over je keukenrobot te delen met onze community.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

5 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/10/2021

Ik zoek een toestel waar ik goed noten mee kan mixen, en zelf hummus en dergelijke mee kan maken. Eerder kleine hoeveelheden aldus, maar wel voldoende krachtig voor noten. Welk type toestel kies ik dan best?

Meld je aan om toegang te krijgen.

13/10/2021
, Gereageerd:

Ook voor jou lijkt een food processor dan de beste oplossing! Kijk gerust even in de link die mijn collega hierboven publiceerde. ^Bertrand

Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

30/09/2021
Nuttig

advies keuken robot voor persoon die voor de eerste maal alleen gaat wonen geen
groot budjet ,geen keuken prinses maar zeer leergierig

graag advies gebruiksgemak/betruwbaarheid

Meld je aan om toegang te krijgen.

01/10/2021
, Gereageerd:

Hallo Emmanuel, ben je inderdaad niet zo’n keukenprins(es), dan kan een foodprocessor volstaan. Foodprocessors zijn in de eerste plaats gemaakt om te hakken, raspen, pureren en snijden. Bij dit type toestel staat de ronde mengkom op een motorunit met roterend hakmes. Over het algemeen is deze kom een pak kleiner dan die van een patisserierobot. Foodprocessors zijn uitgerust met verschillende accessoires voor het raspen en schijfjes snijden. Sommige modellen kunnen ook smoothies maken. We hebben er 29 van getest en je vindt al een beste koop vanaf €55 ... Meer info vind je nog hier:https://www.test-aankoop.be/huishoudelektro/keukenelektro/koopgids/koopgids-keukenrobot  ^An 

Meld je aan om toegang te krijgen.

06/05/2021

Ik beschik over een Kenwood Majoor Titanium .
Bij het opkloppen van 180 ml eiwit en 300 g suiker knakte een van de draden van de klopper. De weerstand is hier toch niet zo groot voor een keukenrobot van die prijs. Als gepensioneerde bakker banketbakker en oud leraar hoor ik regelmatig dat men problemen heeft om te kneden doordat het deeg steeds naar boven klimt langs de kneedhaak. Zijn er 'og leden die dit probleem ondervinden?