laatst gewijzigd op: 09/05/2020

Ervaring met was-droogcombi's ?

Voor een komend artikel over was-droogcombi's (dus wasmachine & trommeldroger-in-1) zijn we op zoek naar getuigen die graag hun ervaring willen delen. 

We weten dat er een aantal nadelen zijn: zeer lange cyclusduur, een klassiek systeem gebruikt veel water om de condensor te koelen, bij sommige kun je flink minder wasgoed erin steken als je de was EN droog functie gebruikt, ... Bij onze vorige test had het traagste toestel ook rond de 8u nodig...  niet handig als je al je was in het weekend wil doen ;-)

Het schijnt ook niet handig te zijn bij was EN droog cyclus ’s nachts: dan zit het "droogzwieren" van de wascyclus in het midden van de nacht.

Graag willen we weten wat je zelf vindt van je toestel. Hoe gebruik je het? Gebruik je effectief de droogfunctie, ben je er tevreden van? Of heb je uiteindelijk toch een (extra) aparte wasmachine gekocht? Zou je er opnieuw een kopen?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

2 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

09/05/2020

Jammer dat ik deze discussie nu pas ontdek, nadat het artikel al is verschenen.
Ik bezit een wasdroger van het merkt Brandt, en kan de bevindingen in het artikel alleen maar bevestigen: programma's nemen veel tijd in beslag en de droogresultaten zijn zeer slecht. Ik gebruik die functie gewoon niet meer en gebruik nu een droogrek.
Ik had voor een wasdroger gekozen omdat ik weinig plaats heb, waardoor ik alleen één bovenlader kan zetten. Daarom vind ik het jammer dat er geen bovenladers in de test zijn opgenomen.

Ik wil nog wel een fout in het artikel verbeteren:
onder de titel 'hoeveel kost het?' staat als totale jaarlijkse kosten voor de wasdroger 388 euro, maar als je de optelling maakt, moet dit 338 euro zijn.

In elk geval zal ik bij mijn volgende aankoop voor alleen een wasmachine kiezen, en hoop ik dat jullie bovenladers in volgende tests van wasmachines zullen blijven opnemen.

Meld je aan om toegang te krijgen.

14/01/2020

Zijn er mensen die ervaring hebben met was/droogcombi's ?