laatst gewijzigd op: 29/09/2021

nieuw aanbod digitale tv

ik kreeg vandaag een advertentie te zien van tv-vlaanderen. 14,95 euro voor ik dacht 59 tv stations, Eleven met Belgisch voetbal inbegrepen,eerste 30 dagen gratis.ik heb alle voorwaarden gelezen en het ziet er voor mezelf heel interessant ui of heb ik een addertje onder het gras gemist?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

3 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/09/2021

Los van het feit dat o.a. de app van TV-Vlaanderen correct en vlot werkt, volgen hieronder nog enkele opmerkingen i.v.m. Smart TV kijken i.p.v. via een decoder:
- Kijk of je huidig internetabonnement over voldoende volume beschikt (mijn ervaring is dat 1 uur Smart TV = ca 1.8GB download volume veroorzaakt)
- Zappen gaat veel minder vlot (= neemt behoorlijk veel tijd in beslag).
- Opnemen is allesbehalve evident

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/09/2021

maar geen discovery channels .....

Meld je aan om toegang te krijgen.

24/09/2021

Dag Dennis, neen, er is geen addertje   maar het gaat om APP TV. Dus niet via een decoder, maar via een applicatie. Die kan je rechtstreeks op je tv bedienen (afhankelijk van het type tv) of via een applicatie (smartphone, tablet). Uitvoerig getest hebben we dat nog niet, maar wel al een nieuws rond gepubliceerd in het verleden. Via deze link vind je meer info: https://www.test-aankoop.be/hightech/telecom/nieuws/kun-je-goedkoper-televisiekijken-met-app-tv-van-tv-vlaanderen ^An