laatst gewijzigd op: 02/05/2022

CD, streaming, download, ... hoe beluister je muziek?

Hoe beluister je vandaag muziek? Is de opgang van streaming nefast voor de aankoop van muziek? 

Vinylplaten is heel trendy, maar wie koopt nog cd's? Waarom?

Deel hier je mening en ervaring met het kopen (of niet) van muziek.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

25/03/2022

Ik heb Spotify duo, gebruik ik heel veel als ik bezig ben in de tuin, wat mij wel vaak irriteerd is dat er heel veel onderbrekingen zijn, de muziek stopt dan even voor enkele seconden, heel vervelend!!!

Meld je aan om toegang te krijgen.

02/05/2022
, Gereageerd:

Bedankt voor de feedback, heb je dat op al je toestellen? Gebeurt het ook op andere locaties? ^Bertrand

Meld je aan om toegang te krijgen.

25/01/2021

Ik zal NOOIT één cent uitgeven aan muziekstreaming of digitale aankopen van muziektracks. Dit is bedrog, je DENKT dat je een nummer koopt of onbeperkt kan luisteren, terwijl je eigenlijk het nummer LEASET. Er is absoluut niks mis met gewoon CD's kopen: je kan ze naar een USB-stick kopiëren voor in de auto, je hebt absoluut de garantie dat je baas blijft over je eigen muziekbestanden, je kan ze doorverkopen, weggeven...

Meld je aan om toegang te krijgen.

27/01/2021
, Gereageerd:

Ik luister graag naar veel en verschillende muziek dus heb ik een abonnement genomen op spotify. Moest ik telkens een cd kopen zoals u voorstelt zou mij dat enorm veel kosten en zou mijn muzieksmaak ook niet sneller uitbreiden. Omdat het het gevoel heeft dat het gratis is probeer je sneller iets uit. Tuurlijk kan ke op youtube muziek zoeken en downloaden om dan via itunes op je gsm te importeren maar A) daar heb je heel veel tijd voor nodig B) neemt veel meer opslag op je gsm dan een abbo en C) geluidskwaliteit is niet zo goed.

Ik heb ook cd’s liggen en in mijn auto is de cd speler kapot en zit er zelf geen usb aansluiting in. Ook vind je veel moeilijker cd spelers zoals vb op de trein, hoe luister je dan muziek? Overzetten op je gsm kan idd maar dat is dan weer veel meer werk.

Hoeveel keer luister je ook naar dezelfde cd? Het wordt vervelend na een tijd.