laatst gewijzigd op: 09/06/2020

Welke "goedkope Airpods" kiezen?

De zeer hoge prijs van Apple Airpods heeft bepaalde spelers geïnspireerd om een imitatie van de oortjes aan te bieden tegen een lagere prijs. We wilden weten wat een replica van Apple Airpods waard is in vergelijking met het officiële model. De conclusie is duidelijk: het gaat om het slechtste model oortjes dat we ooit hebben getest.

Maar als ik geen €279 wil uitgeven, welke kies ik best?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

3 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

09/06/2020

Het topic is in se wat misleidend; wie oortjes wil die er exact als AirPods uitzien, maar slechts een fractie van de prijs kosten, stoot vrijwel onherroepelijk op ondermaats presterende troep.
Kijken we echter naar oortjes die kwalitatief in de buurt komen of de AirPods Pro zelfs overstijgen, zonder er esthetisch op te lijken, dan zijn er legio mogelijkheden, waarvan de QCY T5 oortjes aan nog geen €20, met een zeer goede geluidskwaliteit, of in het hogere segment de Shanling MTW100 "Balanced Armaturen" oortjes aan +-€80 met uitstekende geluidskwaliteit. De AirPods Pro zijn geen partij voor deze laatste. Beide genoemde types kan je krijgen op AliExpress.

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/02/2020

Ik mocht onlangs earpods van Sony ontvangen, als promotie bij aankoop van een nieuwe Xperia. Dat was een grote ontgoocheling. Die oortjes blijven helemaal niet zitten, ondanks de 6 verschillende aanpasbare dopjes die er bij zaten. Wat een slecht idee.

Meld je aan om toegang te krijgen.

01/12/2019

Hetgeen er geschreven werd over “goedkope” TWS oortjes is NIET waar. De geluidskwaliteit, gebruiksgemak, autonomie etc. zijn uitstekend. Misschien had Test Aankoop een oud of slecht model. Wij zijn over deze van die gekocht werden via Wish zeer tevreden.