Doe mee

Je vindt onze community leuk en wil graag je ervaring delen? 
Een account aanmaken is zo gebeurd.

Meld je aan of registreer je gratis

reacties

User name Moderator
TIMO | Moderator
21/12/2018

Hallo, wij hebben zelf geen testen gedaan naar de verschillende Apps voor de rooting voor Samsung. Wel raden we je een zekere voorzichtigheid aan daar je toestel nadien vatbaarder is voor malware-aanvallen en meestal verlies je na deze ingreep de garantie op je toestel. We kunnen je dus voorlopig niet helpen met een objectief antwoord maar geven zeker je vraag door aan de redactie voor een eventuele volgende publicatie. Mvg ^Timo

User name
VIM
24/12/2018

Ik heb mijn vorig toestel geroot omdat Android 4.4 niet meer toeliet om te schrijven naar de SD-kaart, behalve naar de eigen map van de betreffende app. Bvb SD:/Android/data/com.bol.shop was de enige toegelaten locatie voor de App van Bol.com.
Die beperking is in latere versies niet meer (zo streng) van toepassing. Mijn Apps schrijven nu lustig naar gelijk welke locatie op de SD (als de app zelf dat ondersteunt).
Maar je krijgt met rooting NIET meer opslag.
Ik ondervond er als eenvoudige gebruiker meer last dan voordeel mee: meerdere Apps (hoofdzakelijk die voor bankieren en veilig inloggen) weigeren te installeren/werken op een geroot toestel.