laatst gewijzigd op: 26/10/2021

windows 11

Is het nu het moment om gratis naar windows 11 over te schakelen of is het nog een proefversie?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

1 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

26/10/2021

In principe is Windows 11 gratis voor gebruikers van compatibele pc's met Windows 10. Het probleem is dat Microsoft met zijn strenge criteria en dit veiligheidsvoorwendsel de consument aanmoedigt om relatief recente, niet-compatibele pc’s aan de kant te laten en een nieuwe computer te kopen. Laat je niet beïnvloeden! Windows 11 is niet je enige toevluchtsoord. 

Wees beter wat geduldig vooraleer dit te downloaden. Windows 11 biedt dan wel verbeterde efficiëntie en ziet er moderner uit, maar het had even goed Windows 10.2 kunnen heten. Als je pc compatibel is, forceer het lot dan niet en wacht tot de upgrade wordt aangeboden via Windows Update. De kans op een stabiele versie zal alleen maar toenemen. Heb je een compatibele pc, vergeet dan niet dat Windows 10 nog tot oktober 2025 door Microsoft zal worden ondersteund. Het nieuwe trekt misschien aan, maar er is absoluut geen haast om te upgraden naar Windows 11.

Niets weerhoudt je er trouwens van om te kiezen voor een alternatief, zoals het open source besturingssysteem Linux.

Meer info hieromtrent lees je hier: https://www.test-aankoop.be/hightech/computers-en-tablets/nieuws/windows-11-5-vragen ^An