laatst gewijzigd op: 22/12/2021

Goedkope Norton-producten bij Bol.com

Test-Aankoop stelt in de productvergelijker maar één Norton-product voor, dat dan ook nog eens peperduur is:  Norton 360 Deluxe voor 5 pc's. Prijs: 94,99 euro (momenteel bij Norton zelf in promotie: 49,99 euro).

Ik bestelde (voor de tweede keer op rij) bij Bol.com een Norton-antivirus die een pàk goedkoper is dan het door jullie geteste product.- Vorig jaar kocht ik Norton Security Premium voor 10 apparaten, prijs: 43,00 euro- Zonet kocht ik Norton 360 Premium voor 10 apparaten, prijs: 39,99 euro

Ik ben niet zeker, maar ik denk dat je Norton op deze manier weleens als "beste koop" zou kunnen waarderen. Ik beveilig de computers en de smartphones van mijn hele gezin + van mijn schoonouders voor amper 40 euro.

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

22/12/2021

Extra Tip: Je licentie niet verlengen, maar telkens een nieuwe licentie aankopen. Ietsje meer werk natuurlijk. Beetje zoals bij energieleveranciers: eerste jaar goedkoop, maar bij verlenging een pak duurder...

Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

07/09/2021
Nuttig

Intussen merk ik zelfs dat je via de website goedkoopsteantivirus.com het pakket "Norton 360 Premium 10 apparaten" kan kopen voor 26,95 euro!

Meld je aan om toegang te krijgen.

17/11/2021
, Gereageerd:

Ik heb een licentie voor Norton 360 Deluxe op Ebay gekocht voor niet veel geld, had deze codes snel per mail en alles is perfect verlopen ,ben al 4 maanden heel tevreden met de beveiliging door Norton

Meld je aan om toegang te krijgen.

10/09/2021
, Gereageerd:

Dag Marc, we hebben de officiële prijzen gebruikt die de consument tegenkomt op desbetreffende sites van de AV uitgever.

Het klopt dat veel AV’s werken met een promotieprijs, die vaak ook redelijk lang van toepassing zijn. Maar hier publiceren wij de prijzen manueel; en niet via crawling zoals bij andere producten op onze site.

Gezien wij aanpassende promotieprijzen niet dagelijks kunnen opvolgen gebruiken wij de officiële prijs. Voor de andere AV’s in deze vergelijker vindt je dus ook niet de promotieprijs indien van toepassing.

Voor Norton 360 Deluxe is dit dus 94,99 euro ... Je kan dus regelmatig de AV aan promotieprijs aanschaffen. ^An