laatst gewijzigd op: 23/08/2021

***-e-mails en safeonweb

Van 01/02/2021 tot nu meer dan 480 Russische sp am-e-mails met als  afzender Aleksandr en regelmatig verandert het afzenderadres, maar altijd .ru.

En dit is niet het enige dat ik regelmatig ontvang.Wordt er dan nooit een einde gemaakt aan die spamspuiers door de officiele instanties?

Ik heb er al heel veel van deze e-mails doorgestuurd, maar ik zie nooit een verandering in deze sp am.

Het probleem bij verdacht@safeonweb.be is ook dat men totaal geen idee heeft hoe deze ingezonden e-mails behandeld worden.

Het is dan ook onduidelijk voor mij voor welke e-mails het zin heeft ze door te sturen en ook  hoeveel van dezelfde afzender.Heeft iemand er meer ervaring mee?

Met vriendelijke groeten,  Willem

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :
Nuttig

Meld je aan om toegang te krijgen.

20/08/2021
Nuttig

Dat " safeonweb-gedoe" is bezigheidstherapie ...

Meld je aan om toegang te krijgen.

23/08/2021
, Gereageerd:

Dag Marc, we kunnen begrip opbrengen voor de frustratie die men ervaart wanneer er geen schot in de zaak lijkt te komen en men dezelfde (of andere) malafide figuren steeds weer tegenkomt op internet of via andere kanalen. Het lijkt dan dweilen met de kraan open, maar alle beetjes helpen ... ^An 

Meld je aan om toegang te krijgen.

24/07/2021

Het woord '***' wordt in deze tekst automatisch veranderd in '***'bij het doorzenden.
Ik heb er dan maar 'sp am' van gemaakt.

Meld je aan om toegang te krijgen.

28/07/2021
, Gereageerd:

Dag Willem, bedankt om dit even te melden! Ik heb het woord '***' verwijderd uit onze filters. Je mag die zaken zeker blijven melden bij verdacht@safeonweb.be , ik heb je melding ook even intern doorgegeven ter info. Bedankt voor je post! ^Bertrand