laatst gewijzigd op: 03/12/2020

Hoe beveilig je best jouw PayPal-account?

Tijdens de coronacrisis is oplichterij via phishing helaas alleen maar toegenomen. Goed moment om even stil te staan bij de veiligheid van je belangrijke accounts. Accounts die belangrijke gegevens bevatten, beveilig je best met tweefactorauthenticatie (2FA). Zo activeer je het voor PayPal.

Heb je een vraag over het beveiligen van je accounts, veilige wachtwoorden, de risico's op het internet ...?

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

3 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

12/08/2020

Dag iedereen, ik heb een tijdje geleden deze 2-staps verificatie via google authentiocator geactiveerd, maar nu vind ik deze sleutel in de authenticator-app niet meer terug. Ik kan dus ook niet meer inloggen op mijn PayPal-account. Iemand enige tips hoe ik dit kan corrigeren?

met dank

stefan

Meld je aan om toegang te krijgen.

03/12/2020
, Gereageerd:

Mijn probleem is opgelost. En het was mijn eigen fout . Ik werkte met de verkeerde authenticator. Ik probeerde met de google authenticator, terwijl ik met de microsoft authenticator moet werken.

Meld je aan om toegang te krijgen.

30/11/2020
, Gereageerd:

Sedert een paar weken kan ik ook niet meer in mijn paypal -account. De code wordt niet naar mijn gsm nummer verstuurd. Om hulp te vragen moet ge aangemeld zijn. Maar om te kunnen aanmelden moet de code verstuurd worden die niet op de gsm toekomt. We zitten in een cirkel waar niet uit te ontsnappen valt. Wat te doen???