laatst gewijzigd op: 03/05/2020

Coronavirus: technologie tot uw dienst

Tijdens deze pandemie worden ook onze computers, tablets, smartphones, … geconfronteerd met het besmettingsgevaar.

Er zijn positieve gevolgen (ongelimiteerd internet, meer belminuten, gratis films on demand…) en negatieve gevolgen (virussen, phising, hacking…)

Stel hier al je vragen of deel je ervaringen omtrent het coronavirus en technologie.

User name

Deelnemen aan de discussie

Deel je mening of stel je vraag in de groep Computers van onze community Communicatie & multimedia .

reacties

User name
01/04/2020
CHRISTOPHE VAN OVERBERGHE

12 Hollywoodblockbusters krijg je extra, en de rest is al zever en + als je playmore hebt heb je ze al reeds gezien, en verder het beste van Film a la carte waarop ik dacht dat ze het hadden bij Telenet is nog steeds betalend. Och ja compensatie net zoals ik 2x verhuisd ben de laatste 4jaar en 2 x mijn eerstz facturen plots veel meer verbruikt had 1e x wast zo'n 394€ teveel aangerekent 2e x een 194€ +- wel ja jullie daarvoor gecontacteerd 2e x dat ze jullie brieven zelf negeerden en bij de ombudsdienst konden ze ook al niks bereiken och ja

User name
30/04/2020
JURGEN

Betaal reeds enkele maanden dubbel bij verschillende providers waarvan enkel mijn TV werkt op de smartcard die ik reeds gebruikte. Uit frustratie heb ik reeds 2 smartphones vernietigd en en de SIM card werkt zelfs niet in een ouder toestel waar ik een oplaadkaart gebruik, die zeer snel op gebruikt is bij de hulpdiensten. Aangezien mijn verstand beperkt is om deze diensten te gebruiken. Ben ik terug bij pen en papier beland. Hoop dan ook wat ze er moeten met aanvangen en nodige actie ondernemen en bedoel ik dan niet mee "ze weer een rekening sturen".

User name Moderator
30/04/2020
An | Moderator , Gereageerd:

Hallo Jurgen, bij welke providers ben je dan? Kan je ons wat meer uitleg verschaffen over wat er precies fout loopt ? En hebben ze dan intussen al gereageerd ? 

User name
03/05/2020
JURGEN

Pff smartphone, virus ,promo ,zakelijk. phising, ... .Ik zie door het bos te bomen niet meer en zou wel nood hebben aan een bezoek van een deskundige. Iemand die zich geroepen voelt om verscheidene zaken te gelijk op te lossen?