laatst gewijzigd op: 29/01/2021

PC Cleaner/booster

Bestaat er erngens een gratis pc booster/cleaner ? 

User name

Deelnemen aan de discussie

Doe mee en geef je mening of stel je vraag. 

4 reacties

sorteer op :

Meld je aan om toegang te krijgen.

29/01/2021

U vraagt ook booster. Is dit om vlugger te werken ?
Dan wil ik u het volgende 'enkel ter info' meegeven.
Ik heb een Medion computer van enkele jaren oud met zo een interne draaiende harde schijf die ook lawaai maakte.
Deze oude schijf is enkele weken geleden vervangen door een interne SSD schijf.
Nu is de computer heel stil en werkt razend veel sneller.
De oorzaak van de traagheid was de oude harde schijf die de opdrachten niet snel genoeg kon verwerken (volgens mijn specialist). Misschien ook eens informeren daarover of dit u zou helpen om uw computer sneller te maken ?
Mvg
Bernard

Meld je aan om toegang te krijgen.

12/01/2021

Ik gebruik al enkele jaren McAfee als programma tegen virussen, malware en andere bedreigingen. Het programma zat op mijn PC (een HP Pavillion 500) toen ik hem kocht, en ik ben het blijven gebruiken. Als ik de test van antivirus programma's bekijk dan is McAfee eerder in de middenmoot of lager gerangschikt. Ik moet volgende maand de licentie verlengen, dus stel ik mij de vraag of ik toch niet naar een ander programma zou overstappen. Ik las zelfs dat de Windows Defender in Windows 10 evenwaardig zou zijn. Er zijn ook tal van gratis programma's die het goed doen in de tests. Enerzijds is McAfee niet goedkoop, anderzijds moet (en) het (de) andere programma('s), wel de adequate bescherming bieden tegen zoveel mogelijk bedreigingen op mijn PC en op mijn echtgenote haar laptop.
Graag jullie advies als ervarings- en andere deskundigen.

Meld je aan om toegang te krijgen.

12/06/2020

Ik gebruik al zeer lang het Ierse CCleaner (www.ccleaner.com/.../download) en sinds enkele jaren ook de 'professionele' versie. Je kan het programma makkelijk fine tunen of gebruiken voor andere pc-problemen. Probeer de gratis versie eens uit, dan zie je wel of het je bevalt.

Meld je aan om toegang te krijgen.

23/03/2020

Volgens onze testresultaten van de koopwijzer antivirusprogramma's komt de Avira Free Antivirus er uit als de beste van de test, en hij is bovendien gratis. Verder zijn er ook Ccleaner en Privazer, dat zijn 2 gratis programma’s gemaakt om PC’s op te kuisen.

Het is wel belangrijk dat je de opkuisingen van de registers moet uitschakelen aangezien dit de instellingen van de PC kan veranderen. Ook is het beter om een back-up te doen voor het opkuisen, en om nooit mappen of bestanden te (laten) verwijderen waarvan je niet weet wat ze juist doen. ^An