laatst gewijzigd op: 01/11/2019

Op zoek naar het beste PDF programma

Hallo,

PDF-programma's zijn er te kust en te keur. Je kunt kiezen tussen  gratis exemplaren en (soms zeer) dure. Die welke gratis zijn, daar kun je meestal alleen documenten mee maken, en soms een beetje meer. De meer veelzijdige zijn allemaal betalend. Maar de prijzen verschillen enorm, en de beste koop vinden is heel moeilijk.

Een PDF "editor" waar je niet alleen een -.doc document mee om kunt zetten in pdf, maar pagina's kunt ineen zetten, uit elkaar halen, tekst in veranderen, formulierren invullen, enfin alles. Ik wil heel graag weten welk pakket het goedkoopst is voor wat het levert aan gebruiksmogelijkheden en -gemak. Als iemand dat misschien weet? Ik ben het in elk geval nog niet in de Test-Aankoop tegengekomen.

Dank bij voorbaat

User name

Deelnemen aan de discussie

Deel je mening of stel je vraag in de groep Computers van onze community Communicatie & multimedia .

reacties

User name
11/07/2019
WILFRIED TERSAGO

Dag Ross,

Als freelancevertaler werk ik al geruime tijd met Foxit Phantom PDF (www.foxitsoftware.com/.../).
Het werkt sneller en vlotter dan Adobe Acrobat Reader dat voor de grote meerderheid onder ons te zwaar en te ruim is. Foxit heeft minder liflafjes en werkt erg intuïtief. De standaardversie Foxit kostte me 129 euro maar daarmee beschik ik over alle mogelijkheden die je in je vraag opsomt. Je hebt er 'tutorials' bij, een chatbox, enzovoort. Natuurlijk bestaat het programma ook in het Nederlands.
Ga gerust eens op hun website kijken.

Succes en beste groeten,
Wilfried

User name
19/07/2019
karel.tops

Surf op het net even over het thema reviews of tests van PDF programma's en kijk wat men erover schrijft. Veel geluk. Ik werk als particulier met PFF-Xchange editor free. Gratis, veelzijdig en ...met Nederlandse versie!

User name
01/11/2019
DIDIER DE VOS

Beste, ikzelf gebruik PDF NUANCE en doet alles wat wilde en is stukken goedkoper als Acrobat PRO.

Succes in de zoektocht