Test-Aankoop wil u informeren dat onze website gebruik maakt van cookies om het surfgedrag van onze gebruikers te analyseren zodat wij kwaliteitsvolle producten en diensten kunnen leveren. Door het gebruik van onze website aanvaardt u dit beleid en geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. U kunt de instellingen hier wijzigen of meer informatie vinden.

Andere

Relevante informatie

Klacht tegen Ryanair

Test Aankoop dient klacht in tegen Ryanair omdat de Ierse lowcostmaatschappij "adviseert" dat klachten in het Engels worden opgesteld.  Iets waar onze consumentenorganisatie niet mee kan akkoord gaan.

Naleving van de wetgeving hypothecair krediet

Brief gericht aan Miniter van Consumentenzaken naar aanleiding van het artikel gepubliceerd in Budget & Recht betreffende de naleving van de wetgeving inzake het hypothecair krediet.

E-privacy regulation - een stemming in het belang van de Europese consument

In het kader van de huidige onderhandelingen en de aanstaande stemming in de Commissie burgerlijke vrijheden, justitie en binnenlandse zaken (LIBE) betreffende het voorstel tot verordening van Privacy en Elektronische Communicatie (e-Privacy Regulation), willen BEUC en Test Aankoop het belang onderstrepen voor de consumenten van deze verordening.