Test-Aankoop wil u informeren dat onze website gebruik maakt van cookies om het surfgedrag van onze gebruikers te analyseren zodat wij kwaliteitsvolle producten en diensten kunnen leveren. Door het gebruik van onze website aanvaardt u dit beleid en geeft u toestemming voor het gebruik van cookies. U kunt de instellingen hier wijzigen of meer informatie vinden.

Structuur

Test-Aankoop bestaat uit drie juridische entiteiten die nauw samenwerken.

Test-Aankoop bestaat uit drie juridische entiteiten: een coöperatieve vennootschap en twee vzw’s:

  • De coöperatieve vennootschap Verbruikersunie Test-Aankoop staat in voor de informatieverstrekking aan de consument via de publicaties (magazines, financiële bladen en praktische gidsen"), een algemene en een financiële website en elektronische nieuwsbrieven.
  • De vzw Belgische Verbruikersunie Test-Aankoop zorgt voor de individuele hulpverlening aan de abonnees, de contacten met de pers, de public relations en de behartiging van de belangen van consumenten via onder meer lobbying op zowel federaal, gewestelijk als Europees vlak.
  • De vzw OOBC (Onafhankelijke Organisatie ter Bescherming van de Consument) is belast met de coördinatie en het beheer van de arbitrage- en bemiddelingsactiviteiten, o.m. in het kader van de onderhandelde voordelen.