×

We gebruiken cookies op onze website. Door onze website te gebruiken, stemt u in met dit beleid en stemt u ermee in dat we cookies gebruiken in overeenstemming met de voorwaarden van dit beleid.

 

Meer uitleg

OVER DE ACTIE

Over de actie Energie 2017

Sinds 2012 haalt Test Aankoop alles uit de kast om je de laagst mogelijke energietarieven voor te stellen. Volgend op het succes van verschillende groepsaankopen, met in het totaal meer dan 300.000 deelnemers voor slechts 4 acties, zijn we sinds 2015 overgestapt op een nieuwe formule die nóg meer voordelen biedt en je toelaat om nóg sneller over te schakelen.

Waarom zou je nog wachten? Neem GRATIS deel en ontvang onmiddellijk 3 voordeligere aanbiedingen op maat.

Geïnteresseerd in een van de 3 formules? Wij helpen je VOLLEDIG GRATIS en van a tot z bij de overschakeling naar je nieuwe leverancier.

Zonder zorgen besparen!


1. Aanbiedingen onderhandeld aan bodemprijzen

Steunend op de 470 000 mensen die aan onze vorige acties hebben deelgenomen, heeft Test Aankoop opnieuw streng onderhandeld met verschillende leveranciers op de markt om zo de beste gas- en elektriciteitstarieven te bekomen.

Resultaat: tientallen exclusieve aanbiedingen aan bodemprijzen, die tijdelijk ter beschikking worden gesteld van alle Belgische consumenten. Een unieke en uitgelezen kans om ervan te genieten!

2. De keuze is aan jou

Dankzij onze nieuwe dienst kan je niet enkel kiezen voor de leverancier met het laagste tarief. Zodra we een zicht hebben op je consumptieprofiel, stellen we je niet één, maar 3 voordeligere aanbiedingen voor, die we geselecteerd hebben op basis van al onze onderhandelde aanbiedingen.

Zo is er voor ieder wat wils: ga je liever voor een groene, multi-service of gewoonweg de goedkoopste formule? De bal ligt in jouw kamp!

3. De garantie van een 100% onafhankelijke bemiddelaar

Test Aankoop is een VZW, wat betekent dat we handelen zonder winstoogmerk. We hebben geen verborgen agenda en we proberen ook niet om een deel van je besparing op te strijken: we handelen op een correcte en objectieve manier, om zo elke consument te helpen zijn koopkracht te optimaliseren via de beste aanbiedingen op de markt.

Daarnaast ondernemen we natuurlijk nog tal van andere acties die een positieve impact hebben op je budget en welzijn.

Wil je weten wat Test Aankoop nog meer voor jou kan betekenen? Surf naar www.test-aankoop.be.