Aangepaste oordoppen tegen een ongehoorde prijs

08 juli 2019
ear to protect

08 juli 2019

Gehoorschade treedt sneller op dan je denkt en is onomkeerbaar. Teken in op onze groepsaankoop, geniet een mooie korting van € 30 en feest zorgeloos met de juiste oordoppen. Wacht niet tot het te laat is! #eartoprotect

Muziek tijdens het uitgaan, een concert of een festival staat vaak zo hard dat je grote kans loopt op onomkeerbare gehoorschade. Ook voor korte periodes draag je dus beter gehoorbescherming. Oordoppen op maat passen perfect in je oor, gaan zo’n vijf jaar mee en bieden de beste bescherming en het beste draagcomfort. Helaas zijn ze wel wat duurder. Omdat wij veel belang hechten aan goede en betaalbare gehoorbescherming, kun je via onze groepsaankoop een extra korting genieten bij de aankoop van oordopjes op maat bij onze partner Aurilis. Daarmee kun je nog steeds volop genieten van de gesprekken én de muziek, en blijft het feestje leuk.
 

Oordoppen op maat

2437 deelnemers
Geef een correcte voornaam op
Geef een correcte naam op
Geef een correct telefoonnummer op
Geef een geldig e-mailadres op

Door deel te nemen aanvaard je dat je gegevens gedeeld worden met onze partner Aurilis voor de verdere afhandeling van de groepsaankoop.

Als je niet aangemeld bent op onze site, zul je een e-mail ontvangen om je handtekening te bevestigen.

Ben je abonnee of geregistreerde gebruiker? Meld je dan aan.

Wij onderhandelden voor jou een mooie groepskorting bij de gehoorcentra van Aurilis. Onze partner garandeert dat de aanmaak en de oplevering van de oordoppen zal verlopen volgens de hoge kwaliteitseisen van Test Aankoop. Wij kijken er uiteraard op toe dat alles correct wordt afgehandeld en zijn jouw aanspreekpunt als er ondanks alles toch problemen zouden opduiken. Onze actie is geldig voor iedereen die zich inschrijft tussen 8 juli en 30 september 2019. Schrijf je nu in en geniet van dit uitzonderlijk aanbod!

Jouw voordelen

  • Met onze groepskorting betaal je slechts € 125 voor een set Pluggerz Custom-Fit Music DM oordoppen op jouw maat, ter waarde van € 155. Je geniet een concrete korting van € 30. 
  • De oordoppen worden op jouw maat gemaakt door een audioloog. Voor je ze mee naar huis neemt, worden ze nog eens getest op lekdichtheid in het oor.
  • Belangrijk is dat je deze lekdichtheid elk jaar gratis laat controleren bij Aurilis.
  • Je kunt kiezen tussen verschillende kleuren en verschillende filters, in samenspraak met een audioloog.
  • Inschrijven kan tot 30 september 2019 en de korting blijft geldig zolang je eerste afspraak voor 15 oktober 2019 plaatsvindt.
  • Sommige ziekenfondsen komen tussen in de aankoop van oordoppen, maar zo’n terugbetaling moet door de koper zelf worden aangevraagd. Informeer je bij je ziekenfonds over de specifieke voorwaarden.

In samenwerking met:

Meer info over Aurilis