Een tankkaart voor zowel klassieke, hybride als elektrische wagens

Met de gratis Modalizy Hybrid Fuel-kaart tank je of laad je je auto voordelig op aan één van de vele stations.

Vraag je gratis kaart aan

Een tankkaart, speciaal voor leden van Test Aankoop

We hebben een nieuw exclusief voordeel onderhandeld voor onze leden! Dankzij de Modalizy Hybrid Fuel-kaart krijg je gunstige voorwaarden aan de klassieke pomp of het laadstation.

Echter, met de prijsstijgingen van brandstoffen die alomtegenwoordig zijn, zijn we genoodzaakt om rekening te houden met een snel wijzigend landschap, evenals met de actualiteit dewelke de brandstoftoelevering beïnvloedt en de kortingen (inclusief het supplementair voordeel voor onze leden) voorzien door Modalizy onder druk komen te staan.

Onze partner Modalizy houdt de verschillende evoluties nauwlettend in de gaten en doet er alles aan om de voordelen van de Mobiliteitskaart te blijven garanderen.

Voorlopig kun je dus nog steeds genieten van de voordelen van je Mobiliteitskaart. Mocht dit enigszins wijzigen, wordt je uiteraard op de hoogte gesteld. 

 

Voordelen

De beste korting

Met onze kaart kan je niet alleen terecht bij een groot netwerk van tankstations, maar krijg je ook zeer aantrekkelijke kortingen.
Echter gezien de prijsstijgingen en de actualiteit de korting beïnvloedt, komen de kortingen voorzien door Modalizy onder druk te staan. Onze partner houdt de verschillende evoluties nauwlettend in de gaten en doet er alles aan om de voordelen van de Mobiliteitskaart te blijven garanderen.

2-in-1: tanken én opladen

Dit is de eerste kaart waarmee je zowel tankt aan een klassieke brandstofpomp én je elektrische wagen oplaadt aan een van de vele oplaadpunten. Ongeacht met welke auto je vandaag of morgen rijdt. De kaart zelf is bovendien gratis, je betaalt dus enkel je tankbeurten of je laadsessies.

€ 5 activeringsbonus

De activering van de tankkaart kost € 10. Deze activatiekost betalen we je ruimschoots terug met een korting van € 15 op de eerste factuur! Een cadeautje van € 5 voor jou!

Altijd een station bij jou in de buurt

2 op de 3 tankstations en 7.500 laadpunten in België aanvaarden deze kaart. OCTA +, Esso, Lukoil, Q8, Texaco, Avia, Gabriëls, G&V, Maes, Power en het DCB-netwerk: er is altijd wel een station bij jou in de buurt!

Eén overzichtelijke factuur

Je krijgt één overzichtelijke factuur met al je transacties. Een extra voordeel: je betaalt steeds cashloos, dus veiligheid boven alles!

Vind snel je tankstation via een handige app

Dankzij de gratis app vind je snel en gemakkelijk een tankstation in jouw buurt die je kaart accepteert.

Hoe werkt het?

Vraag je tankkaart aan op de website van Modalizy met vermelding van je lidnummer van Test Aankoop.

Modalizy neemt rechtstreeks contact met jou op om de aanvraag te bevestigen.

Je ontvangt je kaart bij jou thuis. Je pincode krijg je enkele dagen later via sms of je kan deze zelf oproepen in de klantenzone.

Gebruik je kaart voordelig bij één van de aangesloten stations. Je vindt alle details terug op je maandelijkse factuur.

Vraag je kaart aan

Bekijk de tankstations bij jou in de buurt

Naar de website van Modalizy

Download de gratis app

Download de gratis app via Google Play of de App Store. Dankzij je gps-locatie vind je de dichtstbijzijnde benzinestations en elektrische laadstations die de Modalizy- kaart accepteren.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een elektrische laadbeurt?

Als lid van Test Aankoop krijg je met de Modalizy Hybrid Fuel Card een exclusief voordeel aan elektrische laadpunten voor hybride en 100% elektrische voertuigen.

De meest actuele tariefregeling* vind je op https://www.hybridcard.be/nl/tariefregeling.

* Het tarief zonder BTW kan ieder trimester aangepast worden naargelang de marktprijs.

Prijs per laadbeurt = tarief Kwh + tarief per uur + tarief per transactie

Welke kortingen krijg ik op brandstof?

Als lid van Test Aankoop krijg je met de Modalizy Hybrid Fuel Card een exclusief voordeel voor brandstoffen aan de pomp*:

  • ESSO en LUKOIL: korting van 11 cent per liter op de officiële maximumprijs van de dag
  • TEXACO, OCTA+, MAES, G1V, GABRIELS, POWER, AVIA, BRUNO en DCB (een netwerk van onafhankelijke tankstations die men kan herkennen aan het DCB-logo, meestal op de totem van de prijzen. Een 60tal Shell-stations maken deel uit van dat netwerk): korting van 10 cent per liter op de officiële maximumprijs van de dag
  • Q8: korting van 9 cent per liter op de officiële maximumprijs van de dag

* Voor deze kortingen geldt het volgende:

Onafhankelijk van de prijs die geafficheerd is aan de pomp, worden de verleende kortingen BTWi afgetrokken van de officiële maximumprijs (vastgesteld en gepubliceerd door de FOD Economie) van de dag van afhaling.

Tankbeurten in tankstations langs de autostrade of in het buitenland worden gefactureerd aan de prijs die geafficheerd is aan de pomp.

Het 'Best of Both' principe wordt toegepast: als de prijs aan de pomp interessanter is dan de officiële dagprijs min de verleende korting, zal de pompprijs aangerekend en gefactureerd worden.

CNG, LPG, AdBlue en waterstof (toekomst) worden gefactureerd aan de prijs die geafficheerd is aan de pomp.


Supplementair voordeel voor leden van Test Aankoop:

Voor alle gevallen en voor elke getankte liter in eender welk station dat openstaat voor de Modalizy Hybrid Fuel-kaart, zullen de leden van Test Aankoop een extra korting ontvangen van 0,50 cent per liter. Je totale extra korting vind je steeds terug op je maandelijkse factuur. Zo hebben onze leden steeds een supplementair voordeel.

 

Echter, met de prijsstijgingen van brandstoffen die  alomtegenwoordig zijn, zijn we genoodzaakt om rekening te houden met een snel wijzigend landschap, evenals met de actualiteit dewelke de brandstoftoelevering beïnvloedt en de kortingen (inclusief het supplementair voordeel voor leden van Test Aankoop) voorzien door Modalizy onder druk komen te staan.


Onze partner Modalizy houdt de verschillende evoluties nauwlettend in de gaten en doet er alles aan om de voordelen van de Mobiliteitskaart te blijven garanderen.


Voorlopig kun je dus nog steeds genieten van de voordelen van uw Mobiliteitskaart. Mocht dit enigszins wijzigen, wordt je uiteraard op de hoogte gesteld.

Hoe werkt de tankkaart?

Je tankt of herlaadt met je kaart die een persoonlijke identificatiecode heeft. De betaling gebeurt op tweemaal per maand via domiciliëring. Op het einde van de maand ontvang je naast een algemene factuur ook een gedetailleerd overzicht van je tank- en of laadbeurten (ook steeds te raadplegen in de klantenzone).

Is de kaart ook geldig voor zelfstandigen?

Ja, de kaart kan ook aangevraagd worden door bedrijven, zelfstandigen, eenmanszaken, vrije beroepen, … Je volgt hiervoor dezelfde procedure om een kaart aan te vragen als een particulier.

Werkt de kaart ook in het buitenland?

De kaart is enkel bruikbaar in België. De kortingen die wij hebben onderhandeld zijn bijgevolg enkel geldig in België.

Wat gebeurt er met mijn HybridCard van Octa+?

In 2017 werd de HybridCard, een 2-in-1 tankkaart gelanceerd. In datzelfde jaar richtte het bedrijf ook het filiaal Modalizy op. Beide “kaartactiviteiten” zijn nu ondergebracht in één entiteit om een betere klantervaring te bieden. Je huidige kaart blijft dus gewoon werkzaam met de vernieuwde en verbeterde voordelen.