Auto's

Een tankbeurt ingeven op MILE21, nu sneller via je smartphone

Deel op

Als je gaat tanken, moet je voortaan niet meer eerst naar het MILE21-platform om je gegevens in te vullen. Via een icoontje op je smartphone kom je rechtstreeks op het scherm terecht waar je dit kunt doen.

Met meer dan 2 200 zijn ze, de Belgen die zich al hebben geregistreerd op het platform MILE21. Op dat platform kun je het echte verbruik van jouw wagen opvolgen door tankbeurten in te geven en te berekenen hoeveel kilometers je daarmee rijdt. Misschien ben jij al geregistreerd. Dan is er alleszins goed nieuws: een tankbeurt ingeven kan vanaf nu vlotter verlopen.

Shortcut op je smartphone

Om een tankbeurt in te geven op MILE21, moet je voortaan niet meer eerst naar het platform gaan. Nu kun je eenvoudig een shortcut op je smartphone maken, om bij je volgende tankbeurt meteen naar de juiste pagina te gaan. Die shortcut maak je aan door de QR-code hieronder te scannen en de nodige instructies te volgen. Zo kom je rechtstreeks op die pagina uit waar je kunt ingeven hoeveel je hebt getankt. De QR-code en de instructies om het icoon aan te maken vind je ook op de website van MILE21, helemaal onderaan de pagina onder “icoon op je mobiele telefoon”.

QR code MILE21

Besparingen tot 8 %

MILE21 loopt intussen bijna een jaar, en heel wat Belgen hebben intussen voldoende tankbeurten ingegeven om te berekenen hoe hoog hun effectieve verbruik ligt. Dat is meestal een stuk hoger dan wat de fabrikanten opgeven. Maar door enkele tips toe te passen die je op de website vindt, kun je je verbruik eenvoudig verlagen. We zien bij sommigen een besparing van 8 %, zonder al te veel inspanningen.

Naar MILE21

“Wat ik zo geruststellend vind bij Private Lease? Alles is volledig inbegrepen.”

FIAT 500 Star 1.0 Hybrid 70

FIAT 500 STAR 1.0 Hybrid 70

vanaf € 234

Meer info
Hyundai i10 1.0 Comfort

Hyundai i10 1.0 Comfort

vanaf € 335

Meer info
Kia Picanto MUST 1.0 ISG

Kia Picanto MUST 1.0T ISG

vanaf € 195

Meer info

Commentaar

Alles over auto’s

Alle informatie om de auto te kiezen die het beste bij je past. Inclusief accessoires en verzekeringen.

Meer info...