“Wat ik zo geruststellend vind bij Private Lease? Alles is volledig inbegrepen.”

Zorgeloos een wagen huren op langere termijn. Kies voor een Private Lease-formule, al vanaf 195 euro per maand.

Bekijk hier de aanbiedingen

Uitzonderlijke voorwaarden speciaal voor leden van Test Aankoop

Test Aankoop heeft een nieuw exclusief ledenvoordeel onderhandeld voor jou! Als particulier lease je nu een wagen aan zeer voordelige voorwaarden. Door te huren in plaats van te kopen heb je sowieso meer gemoedsrust.

Bovendien heeft Test Aankoop de algemene voorwaarden voor jou gecheckt en aangepast. Je mag dus volledig vertrouwen op je contract!

Je krijgt nu de eerste 3 maanden gratis alle abonnee-voordelen: het magazine, deals en andere ledenvoordelen, toegang tot onze tests, adviezen en tools, onbeperkte juridische bijstand, … En: je kan op elk moment opzeggen.

Kia Picanto MUST 1.0 ISG

Kia Picanto MUST 1.0T ISG

vanaf € 195
btw inbegrepen*

Meer info
Nissan Micra

Nissan Micra 1.0 IG-T 95 pk Benzine

vanaf € 329
btw inbegrepen*

Meer info
Opel Corsa 1.2 75 Edition

Opel Corsa 1.2 75 Edition 5d + Metallic

vanaf € 299
btw inbegrepen*

Meer info
BEKIJK HIER DE AANBIEDINGEN

* Op basis van 60 maanden, 10.000 km/jaar
Aanbod geldig zolang de voorraad strekt.

Wat zijn jouw voordelen met Private Lease?

Vast budget

Je betaalt een voorafbepaald maandelijks all-in-bedrag. ***

Voordelige prijs

De wagens en onderhoudsdiensten worden op grote schaal ingekocht. Zo profiteer jij van een competitief tarief.

Eenvoudig

Je vermijdt administratieve rompslomp (aankoop, onderhoud, verkoop) en onaangename financiële verrassingen. Alles wordt voor jou geregeld.

Kwalitatief en recent wagenpark

Je maakt je keuze uit betrouwbare en veilige wagens met minimale belasting voor het milieu.

Gemoedsrust

Je gaat geen contract aan op lange termijn. Hierdoor kan je flexibel overschakelen op een wagen met een ander type motor of brandstof. Iets wat zeker in deze snel veranderende tijden interessant is.

Zekerheid

De algemene voorwaarden van je contract zijn gecheckt en aangepast door Test Aankoop.

*** Niet inbegrepen: brandstof, boetes, winterbanden

Hoe werkt het?

Zorg ervoor dat je je lidnummer van Test Aankoop (bv. 1234567-12) bij de hand hebt. Mijn lidnummer terugvinden in mijn persoonlijke account.

Step 1

Kies het model waar je interesse in hebt

Step 2

Duid je voorkeuren aan (motor, uitrusting, duur van het contract, etc.) op de partnersite

Step 3

Rond je bestelling af

“Door onvoorziene omstandigheden ontdekte ik leasing. Ik had dringend een nieuwe auto nodig na een ongeval. Ik rijd nu rond met een gloednieuwe Nissan Qashqai. Dankzij Private Lease van Test Aankoop hoef ik me niet meer te bekommeren om onderhoud, herstellingen of zelfs de technische keuring. Voor € 399 per maand ben ik gerust. Alles is in die prijs inbegrepen: de auto, het onderhoud, de verzekeringen, glasbreuk, onmiddellijk een vervangwagen, … Ik ben echt heel tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding en kan iedereen aanraden om het te overwegen.”

Sonia Bindi (46), Pont-à-Celles (Henegouwen)

Onze partners

In 2004 heeft DirectLease de Belgische autoleasemarkt wakker geschud door als eerste maatschappij leaseauto’s via het internet aan te bieden. DirectLease kent de leasemarkt dus als geen ander. Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest bezochte sites op het gebied van autoleasing.

Ga naar het aanbod

Bij Justlease bieden we een mobiliteitsoplossing op jouw maat aan. We doen dit door in gesprek te gaan met jou en we gaan hiermee aan de slag door een interessante formule in te richten gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Je krijgt dus zoveel meer dan ‘gewoon Private Lease’. Voor het vaste maandbedrag krijg je in ruil niet alleen een nieuwe auto maar ook meer waar voor jouw geld. Wij zijn dé specialist in Private Lease en bieden onze klanten daarom slimme mobiliteitsoplossingen.

Ga naar het aanbod

We zijn de captive financierings- en leasemaatschappij van Opel in België & Luxemburg, met Stellantis en BNP Paribas als onze partners en aandeelhouders. Ons team biedt diensten aan om te voorzien in mobiliteitsbehoeften van onze klanten en om het merk Opel te ontwikkelen met competitieve en aantrekkelijke financieringsoplossingen. Onze portfolio bestaat uit een brede range producten, waaronder financierings- en leasing contracten voor de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast houden we ons bezig met dealerfinanciering en andere producten als verzekeringen en reparatie en onderhoud. In Europa gaat onze historie terug tot 1920 waar het eerste kantoor in London werd geopend. Sinds 1929 zijn we de strategische finance partner voor Opel.

Ga naar het aanbod