Al een auto huren vanaf € 275 per maand? Dat is mogelijk dankzij Private Lease!

Wacht niet langer op je wagen. Uitzonderlijke voorwaarden dankzij Testaankoop. Je dient enkel Supporter te zijn om te genieten van dit aanbod.

Bekijk alle wagens

UITZONDERLIJKE VOORWAARDEN SPECIAAL VOOR LEDEN VAN TESTAANKOOP

Als particulier kan je nu een wagen leasen aan zeer voordelige voorwaarden.
Leasen via Testaankoop:

Kia Picanto

Pulse

vanaf € 275

btw inbegrepen* Meer info
Opel Corsa

1.2 75 Blitz 5d/p

vanaf € 349

btw inbegrepen* Meer info
Kia Stonic

Urban Edition 1.2T ISG

vanaf € 299

btw inbegrepen* Meer info

Wat zijn jouw voordelen met Private Lease?

Vast budget

Je betaalt een voorafbepaald maandelijks all-in-bedrag. **

Voordelige prijs

De wagens en onderhoudsdiensten worden op grote schaal ingekocht. Zo profiteer jij van een competitief tarief.

Eenvoudig

Je vermijdt administratieve rompslomp (aankoop, onderhoud, verkoop) en onaangename financiële verrassingen. Alles wordt voor jou geregeld.

Kwalitatief en recent wagenpark

Je maakt je keuze uit betrouwbare en veilige wagens met minimale belasting voor het milieu.

Gemoedsrust

Je gaat geen contract aan op lange termijn. Hierdoor kan je flexibel overschakelen op een wagen met een ander type motor of brandstof. Iets wat zeker in deze snel veranderende tijden interessant is.

Zekerheid

De algemene voorwaarden van je contract zijn gecheckt en aangepast door Testaankoop.

** Niet inbegrepen: brandstof, boetes, winterbanden

Hoe werkt het?

Zorg ervoor dat je je lidnummer van Testaankoop (bv. 1234567-12) bij de hand hebt.
Mijn lidnummer terugvinden in mijn persoonlijke account.

Kies het model waar je interesse in hebt

Duid je voorkeuren aan (motor, uitrusting, duur van het contract, etc.) op de partnersite

Rond je bestelling af

“Door onvoorziene omstandigheden ontdekte ik leasing. Ik had dringend een nieuwe auto nodig na een ongeval. Ik rijd nu rond met een gloednieuwe Nissan Qashqai. Dankzij Private Lease van Testaankoop hoef ik me niet meer te bekommeren om onderhoud, herstellingen of zelfs de technische keuring. Voor € 399 per maand ben ik gerust. Alles is in die prijs inbegrepen: de auto, het onderhoud, de verzekeringen, glasbreuk, onmiddellijk een vervangwagen, … Ik ben echt heel tevreden over de prijs-kwaliteitsverhouding en kan iedereen aanraden om het te overwegen.”

Sonia Bindi (46) Pont-à-Celles (Henegouwen)

ONZE PARTNERS

In 2004 heeft DirectLease de Belgische autoleasemarkt wakker geschud door als eerste maatschappij leaseauto’s via het internet aan te bieden. DirectLease kent de leasemarkt dus als geen ander. Door de jaren heen is de website van DirectLease uitgegroeid tot één van de meest bezochte sites op het gebied van autoleasing.

Ga naar het aanbod

Bij Justlease bieden we een mobiliteitsoplossing op jouw maat aan. We doen dit door in gesprek te gaan met jou en we gaan hiermee aan de slag door een interessante formule in te richten gebaseerd op jouw persoonlijke wensen. Je krijgt dus zoveel meer dan ‘gewoon Private Lease’. Voor het vaste maandbedrag krijg je in ruil niet alleen een nieuwe auto maar ook meer waar voor jouw geld. Wij zijn dé specialist in Private Lease en bieden onze klanten daarom slimme mobiliteitsoplossingen.

Ga naar het aanbod

We zijn de captive financierings- en leasemaatschappij van Opel in België & Luxemburg, met Stellantis en BNP Paribas als onze partners en aandeelhouders. Ons team biedt diensten aan om te voorzien in mobiliteitsbehoeften van onze klanten en om het merk Opel te ontwikkelen met competitieve en aantrekkelijke financieringsoplossingen. Onze portfolio bestaat uit een brede range producten, waaronder financierings- en leasing contracten voor de particuliere en zakelijke markt. Daarnaast houden we ons bezig met dealerfinanciering en andere producten als verzekeringen en reparatie en onderhoud. In Europa gaat onze historie terug tot 1920 waar het eerste kantoor in London werd geopend. Sinds 1929 zijn we de strategische finance partner voor Opel.

Ga naar het aanbod