BEKIJK HIER DE RESULTATEN VAN ONZE NAAIMACHINETEST

Hoe presteerden de 17 naaimachines die we onder handen namen? Bekijk hier hoe ze scoorden op veiligheid, duurzaamheid, lawaai en gebruiksgemak.


Onze experts testten zowel de basissteken als traditionele struikelblokken waaronder delicate en dikkere stoffen, knoopsgaten, randen afzomen enz.

Ontdek hier onze Beste van de test, Beste Koop en voordelige keuze.
Uw persoonlijke informatie zal door Test-Aankoop worden gebruikt om u publicaties of diensten voor te stellen en producten toe te sturen, om u te laten deelnemen aan onze initiatieven en wedstrijden en de statutaire doelstellingen van de onze organisatie na te streven.

De gegevens zullen niet worden vrijgegeven. Ze kunnen wel ter beschikking worden gesteld van personen die werkzaamheden verrichten in het kader van de hoger vermelde doelstellingen (etikettering, verzending, enz). Als u daarmee instemt, kunnen de gegevens ook door Test-Aankoop worden gebruikt om u andere consumentenpublicaties of -diensten aan te bieden.

Als u daarvoor geen belangstelling hebt, kunt u het daartoe voorziene vakje op het formulier voor gegevensinzameling aanvinken. In elk geval kunt u te allen tijde volkomen gratis om een update, correctie of vervollediging van gegevens verzoeken, en ook bezwaar aantekenen tegen het gebruik ervan voor dergelijke doeleinden door ons te schrijven.

Deze GRATIS info wacht op u!