Vragen ?
Test-Aankoop staat u graag bij voor:
- vragen & klachten
- juridisch & medisch advies


Nog geen lid ?
Bel ons vrijblijvend met de code "advies" op het nummer 02 542 32 00
en ontdek de voordelen van ons lidmaatschap.

De Test-Aankoop wereld:
Bereken zelf

De optimale beeldinstelling voor uw televisie

Dankzij uw e-mailadres heeft u toegang tot deze inhoud !

Deze inhoud is enkel voor abonnees, maar u kunt 1 maand tijdelijk toegang krijgen door uw e-mailadres in te vullen.
Ik aanvaard de privacybepalingen
Wij eerbiedigen en beschermen nauwgezet uw privé-leven, in overeenstemming met de wet van 8 december 1992. Wij appreciëren het vertrouwen dat u in ons hebt en garanderen u dan ook dat alle informatie die u ons toevertrouwt vertrouwelijk zal worden behandeld.

De persoonlijke gegevens die wij door vragenlijsten van u verkrijgen blijven in onze bestanden bewaard en zullen enkel gebruikt worden voor statistische doeleinden. Zij worden op geen enkele manier gebruikt om u persoonlijk te contacteren. Zij worden niet aan derden doorgegeven. Voor meer informatie over het gebruik van deze informatie door Test-Aankoop, gelieve contact op te nemen met research@test-aankoop.be.

Om de kwaliteit van het werk van onze niet-juridische operatoren te controleren, en u dus beter van dienst te kunnen zijn, worden sommige telefonische oproepen opgenomen. Deze opnames zijn beveiligd en enkel beperkt toegankelijk door de personen die deze controles uitvoeren. Na coaching van de operatoren worden deze opnames systematisch en definitief vernietigd. In geen enkel geval kunnen deze opnames met uw persoonlijke gegevens verbonden worden.
Vragen? Contacteer ons vrijblijvend via 02/542 33 55